Να στείλετε μήνυμα
Sichuan Xinheng Magnetic Materials Co., Ltd
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Company News About Χαρακτηριστικά και σειρά εφαρμογής samarium του μόνιμου μαγνήτη κοβαλτίου
Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές: Mrs. Afra Liu
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Χαρακτηριστικά και σειρά εφαρμογής samarium του μόνιμου μαγνήτη κοβαλτίου

2020-08-16
Latest company news about Χαρακτηριστικά και σειρά εφαρμογής samarium του μόνιμου μαγνήτη κοβαλτίου

1. Samarium ο μόνιμος μαγνήτης κοβαλτίου έχει το υψηλό μαγνητικό ενεργειακό προϊόν και το υψηλό coercivity, η μαγνητική απόδοσή του είναι καλύτερο από ο μόνιμος μαγνήτης alnico, ferrite μόνιμος μαγνήτης, το μέγιστο ενεργειακό προϊόν μπορεί να φθάσει σε 239kj/m3 (30mgoe), είναι μόνιμος μαγνήτης alnico8 3 φορές αυτός ferrite των μόνιμων μαγνητών (y40), 8 φορές αυτός ferrite των μόνιμων μαγνητών (y40). Επομένως, τα μόνιμα τμήματα μαγνητών φιαγμένα από μόνιμους μαγνήτες smco είναι μικρά σε μέγεθος, φως σε βάρος και σταύλος στην απόδοση. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις ηλεκτροακουστικές συσκευές τηλεπικοινωνιών, μηχανές, όργανο μέτρησης, γυροσκόπια, και ηλεκτρονική. Ρολόγια, συσκευές μικροκυμάτων, μαγνητικά μηχανήματα, αισθητήρες και άλλα στατικά ή δυναμικά μαγνητικά κυκλώματα.

2. Ο samarium μόνιμος μαγνήτης κοβαλτίου έχει μια υψηλή θερμοκρασία κιουριού και έναν μικρό συντελεστή θερμοκρασίας, έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε έναν υψηλής θερμοκρασίας 300℃.

3. Οι μόνιμοι μαγνήτες samarium-κοβαλτίου έχουν την υψηλή σκληρότητα, την υψηλή εφθραυστότητα, τη χαμηλή κάμπτοντας δύναμη, την εκτατή δύναμη και τη συμπιεστική δύναμη, και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν ως δομικά μέρη.

4. Το κύριο συστατικό samarium του μόνιμου μαγνήτη κοβαλτίου είναι μεταλλικό κοβάλτιο (co≥99.95%), έτσι η τιμή είναι ακριβότερη.