Να στείλετε μήνυμα
Sichuan Xinheng Magnetic Materials Co., Ltd
Sichuan Xinheng Magnetic Materials Co., Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σπίτι >
Sichuan Xinheng Magnetic Materials Co., Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σχετικά με εμάς
Επαφές
Επαφές: Mrs. Afra Liu
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Sichuan Xinheng Magnetic Materials Co., Ltd

Κίνα Sichuan Xinheng Magnetic Materials Co., Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Sichuan Xinheng Magnetic Materials Co., Ltd
Sichuan Xinheng Magnetic Materials Co., Ltd
Sichuan Xinheng Magnetic Materials Co., Ltd
Sichuan Xinheng Magnetic Materials Co., Ltd
Sichuan Xinheng Magnetic Materials Co., Ltd
Sichuan Xinheng Magnetic Materials Co., Ltd
Κύρια αγορά:
Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ευρώπη , Ανατολική Ασία , Νοτιοανατολική Ασία , Μέση Ανατολή , Αφρική , Ωκεανία , Σε όλο τον κόσμο
Τύπος επιχείρησης:
Κατασκευαστής , Διανομέας-χονδρεμπόρου , Εξαγωγέας , Πωλητής
Εμπορικές μάρκες:
Xinheng
Αριθμός εργαζομένων:
300~400
Ετήσιες πωλήσεις:
10000000-16000000
Έτος ίδρυσης:
2007
Εξαγωγικές π.κ.:
80% - 90%
Λεπτομέρειες επιχείρησης

Η Sichuan Xinheng Magnetic Materials Co., Ltd.Βρίσκεται στην πόλη Mianzhu, της επαρχίας Sichuan, η οποία είναι γνωστή ως "ο ηγέτης του αρχαίου Shu και η σημαντική πόλη του Yizhou" από τους αρχαίους χρόνους.
Η εταιρεία ιδρύθηκε τον Μάιο του 2008. Ήταν προηγουμένως η καθορισμένη επιχείρηση παραγωγής μαγνητικών υλικών του Υπουργείου Ηλεκτρονικής Βιομηχανίας στην επαρχία Αμπά, επαρχία Σιτσουάν.Μετά από δεκαετίες συσσώρευσης στη βιομηχανία μαγνητικών υλικών, η εταιρεία έχει αναπτυχθεί σε μια εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ενσωματώνει το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις των μόνιμων μαγνητικών φερριτών.000 τετραγωνικά μέτρα, έχει ετήσια παραγωγική ικανότητα 8.000 τόνων και απασχολεί περισσότερους από 350 υπαλλήλους.
Η εταιρεία κατέχει το πρώτο ανεξάρτητα αναπτυγμένο σερβο πλήρως αυτόματο υδραυλικό υγρό πρέσο της Κίνας και το πρώτο διπλό στρώμα κυλίνδρου της Κίνας. Έχει την ικανότητα να σχεδιάζει ανεξάρτητα,να αναπτύσσει και να επεξεργαστεί διάφορα είδη εργαλείων και καλούπιων.
Το κύριο προϊόν της εταιρείας είναι ο συνθετικός μαγνήτης φερριτίου.κινητήρες ανεμιστήρων οικιακής χρήσηςΤα προϊόντα αυτά χρησιμοποιούνται ευρέως σε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, γραφειακό εξοπλισμό, ηλεκτρικά εργαλεία, οικιακές συσκευές,εξοπλισμός γυμναστικής και άλλα πεδία.
Τα προϊόντα της εταιρείας πωλούνται κυρίως σε κατασκευαστές κινητήρων στην Ευρώπη, την Αμερική, τη Νότια Ασία, την Ταϊβάν, τη νοτιοδυτική Κίνα, την Ανατολική Κίνα και τη Νότια Κίνα.
Η εταιρεία ακολουθεί την επιχειρηματική αρχή της "ασφάλισης ποιότητας, επαγγελματικής εξυπηρέτησης και ικανοποίησης του πελάτη".να βελτιώσει την ποιότητα των εργαζομένων, μειώνει το κόστος παραγωγής και βελτιώνει την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων στην αγορά.αναζήτηση ανάπτυξης μέσω της καινοτομίαςΕίμαστε πρόθυμοι να δημιουργήσουμε μια win-win σχέση και να αναπτυχθούμε μαζί με τους πελάτες μας!

 

OEM/ODM

Η Sichuan Xinheng Magnetic Materials Co., Ltd.Έχουμε μια έμπειρη ομάδα που μπορεί να προσφέρει ένα πολύτιμο σχέδιο λύσης για τους μόνιμους μαγνήτες φερριτίου στο εργοστάσιό μας.καθώς και την ανάπτυξη και κατασκευή μαγνητών από μόνιμο φερρίτηΣύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών, συμμετέχουμε στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη του κινητήρα των πελατών.Έτσι ώστε να μπορούν να αποκτήσουν τα απαραίτητα προϊόντα γρηγορότερα και καλύτερα.

Τα προϊόντα μας εξάγονται κυρίως σε διάσημους κατασκευαστές κινητήρων στην ηπειρωτική Κίνα, την Ταϊβάν, την Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Νότια Κορέα κλπ.

Η εταιρεία μας δεσμεύεται να αναπτυχθεί μαζί με τους πελάτες για να επιδιώξει σταθερή ποιότητα και μείωση του κόστους.

Ιστορία

Κίνα Sichuan Xinheng Magnetic Materials Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας
Η εταιρεία έχει έμπειρη ομάδα για να λύσει το σχεδιασμό και την κατασκευή μαγνητικών υλικών για διάφορους κινητήρες.,να παρέχει βελτιστοποιημένες λύσεις για την επιλογή και την αξιολόγηση των πελατών, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να αποκτήσουν τα απαιτούμενα προϊόντα ταχύτερα και καλύτερα.