Να στείλετε μήνυμα
Sichuan Xinheng Magnetic Materials Co., Ltd
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Company News About Ανάλυση του καθεστώτος και των χαρακτηριστικών υλικής βιομηχανίας μαγνητών NdFeB της μόνιμης
Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές: Mrs. Afra Liu
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Ανάλυση του καθεστώτος και των χαρακτηριστικών υλικής βιομηχανίας μαγνητών NdFeB της μόνιμης

2020-08-16
Latest company news about Ανάλυση του καθεστώτος και των χαρακτηριστικών υλικής βιομηχανίας μαγνητών NdFeB της μόνιμης

Η σπάνια γαία αναφέρεται στα lanthanide στοιχεία στο περιοδικό πίνακας-lanthanum (Λα), δημήτριο (CE), πρασεοδύμιο (δημόσιες σχέσεις), νεοδύμιο (ND), προμήθειο (μ.μ.), samarium (Sm), ευρώπιο (ΕΕ), γαδολίνιο (GD), τέρβιο (φυματίωση), dysprosium (Dy), όλμιο (Ho), έρβιο (ER), θούλιο (TM), ytterbium (Yb), lutetium (LU), και δύο στενά συνδεδεμένα στοιχεία της lanthanide σειράς υπάρχει στοιχείο-σκάνδιο 17 (Sc) και yttrium (ω).

Τα μόνιμα μαγνητικά υλικά σπάνια γαίας αναφέρονται στα μαγνητικά υλικά φιαγμένα από κράματα που διαμορφώνονται από τα μέταλλα σπάνια γαίας και τα μέταλλα μετάβασης μέσω μιας ορισμένης διαδικασίας. Χρησιμοποιούνται ευρέως στους υπολογιστές, τα αυτοκίνητα, τα όργανα, τους μετρητές, τις οικιακές συσκευές, τα πετροχημικά, τη ιατρική φροντίδα, το αεροδιάστημα και άλλες βιομηχανίες. Όλα τα είδη ειδικών μηχανών, εξοπλισμού πυρηνικής μαγνητικής αντήχησης, ηλεκτρικών συσκευών, μαγνητικού εξοπλισμού χωρισμού, μαγνητικών μηχανημάτων, μαγνητικού εξοπλισμού θεραπείας και άλλων συστατικών που πρέπει να παραγάγουν ένα ισχυρό μαγνητικό πεδίο χάσματος.

Το μόνιμο υλικό μαγνητών NdFeB είναι ένα μόνιμο υλικό μαγνητών σιδήρου σπάνια γαίας που αντιπροσωπεύεται από το βόριο σιδήρου νεοδύμιου (ND-Φε-β). Ανάλογα με τη διαδικασία παραγωγής, τα μόνιμα υλικά μαγνητών NdFeB μπορούν να διαιρεθούν σε δύο τύπους: συμπύκνωση και σύνδεση. Ο συμπυκνωμένος μόνιμος μαγνήτης NdFeB υιοθετεί την τεχνολογία μεταλλουργίας σκονών. Το τηγμένο κράμα γίνεται στη σκόνη και πιέζεται σε μια συμφωνία σε ένα μαγνητικό πεδίο. Η συμφωνία είναι συμπυκνωμένη στο αδρανές αέριο ή το κενό για να επιτύχει το densification, και προκειμένου να βελτιωθεί το coercivity του μαγνήτη, απαιτεί συνήθως τη θερμική επεξεργασία. Το συνδεμένο υλικό μαγνητών NdFeB μόνιμο είναι ένα μίγμα μόνιμων σκόνης και ρητίνης μαγνητών NdFeB, και πιεσμένος σε μια μορφή σε ένα μαγνητικό πεδίο.